Resultaten voor film

film
Filmfirma is under construction.
Film. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star. star.
Ze is 72, ze had nog nooit een Engelstalige film gemaakt en ze is amper bekend bij het grote publiek, maar Barry Jenkins noemt haar de grootste regisseur uit de filmgeschiedenis en Robert Pattinson smeekte om met haar te mogen werken.
genk
Vandaag in Kinepolis Leuven Kinepolis België.
Log in met Facebook. Verbind met Facebook. Vandaag in Kinepolis Leuven. Kinepolis Antwerpen Kinepolis Braine Kinepolis Brugge Kinepolis Brussel Kinepolis Gent Kinepolis Hasselt Kinepolis Kortrijk Kinepolis Leuven Kinepolis Liège Kinepolis Oostende Palace Liège Secret Cinema. Nederlandstalige versie Ondertitels: Nederlands. Originele versie Ondertitels: Nederlands/Frans.
stream
September Film.
De thriller THE GUILTY Den Skyldige van de Deense debutant Gustav Möller is dit weekend in de prijzen gevallen tijdens de eerste editie van Brussels International Film Festival. De film won daar zowel de RTBF Award als de BE TV Award.
ziggo
Film Gemeente Mol.
Cultuurcentrum t Getouw. Evenement organiseren via Evenementenkluis. Binnenkort in cc t Getouw. Wijk en buurtfeest, subsidie. Meld je probleem. Zorg en hulp aan huis. Woonzorgcentrum Ten Hove. Maaltijden aan huis. Nieuw reservatiesysteem voor en naschoolse opvang. Opvang baby's' en peuters.
marathon
film BRUZZ.
In 2018 was ze met haar documentaire Visages Villages nog genomineerd voor een Oscar. Frederike Migom over haar film Binti: Ik wou een heldinnenverhaal creëren. Over exact een week komt de eerste langspeelfilm van Brussels regisseur Frederike Migom uit; Binti.
hbo
film DE Studio Kunstencentrum Antwerpen.
Mitten een film van Olivia Rochette Gerard-Jan Claes ma 29/04 20.30u. Mitten brengt de laatste repetitieweken van Mitten wir im Leben sind in beeld, een voorstelling van choreografe Anne Teresa De Keersmaeker. Trash Tuesday: Society een film van Brian Yuzna di 30/04 20.30u.
adwords preview
Films Euroscoop Genk.
Vanaf 01 mei 2019 De film vertelt het waargebeurde verhaal van de verwoestende aanvallen in Mumbai in 2008. Een groep zwaar bewapende Pakistaanse militanten opent de aanval op het iconische Taj Mahal Palace hotel in India. Gedurende 68 uur worden honderden mensen gegijzeld.,
sex
Film Stad Oudenaarde.
De keuze om de beste films van het voorbije jaar op de affiche te zetten geeft ons wat meer armslag voor een gevarieerd aanbod. We gaan er ook van uit dat niet iedereen meteen naar de bioscopen in de grote stad rent om de nieuwste films te zien.
software

Contacteer ons